ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΑΡΘΡΑ & NEA

Η εταιρεία Diver's World εξειδικευμένη σε θέματα υποβρύχιων εργασιών σε Yacht και MegaYachts έγινε επιστημονικός συνεργάτης του Yacht Pro Training Edu Systems.

Το "Yacht Pro Training Edu Systems" είναι καινοτόμα και εξατομικευμένα Προγράμματα Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Ακόμα μια νέα υπηρεσία μας έρχεται να βοηθήσει αλλά και να δώσει λύση και ευκολία σε αρκετούς πελάτες μας. Πρόσφατα προσθέσαμε στον εξοπλισμό μας το Drone DJI Mavic Pro για πλήθος εφαρμογών όπως αεροφωτογραφήσεις, βιντεολήψεις σε αναλύσεις έως 4Κ, επιθεωρήσεις και συλλογής δεδομένων.

Η παρουσία ακόμα και λίγης στριδώνας ή φιδέ στην προπέλα προκαλεί μεγάλη απώλεια στην υδροδυναμική απόδοση. Ειδικοί μελετητές, βάσει δοκιμών, έχουν καταλήξει ότι η  αποδοτικότητα αυξάνεται κατά περίπου 80% σε περίπτωση που μια «σκληρή» ακατέργαστη έλικα γυαλίζεται.

Πρόσφατα προσθέσαμε στον εξοπλισμό μας, επαγγελματικά ανυψωτικά μπαλόνια κλειστού τύπου (μαξιλάρια). Τα συγκεκριμένα μπαλόνια είναι ιδανικά για υποβρύχιες εργασίες ανέλκυσης ναυαγίων.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και συνεργασίας με νέους φορείς, η εταιρεία Diver's World  ανακοινώνει την συνεργασία της με τον INSB (International Naval Survey Buraeu) στην υποβρύχια επιθεώρηση πλοίου/κοτέρου σε πραγματικό χρόνο.

Μέσω στοχευμένων κινήσεων στην Diver's World προσπαθούμε να προσεγγίσουμε το εκάστοτε κοινό στόχο. Έτσι, ξεφυλλίζοντας το Azimouthio Yachting Info, θα βρείτε τη νέα μας καταχώρηση στην σελίδα 388.

Η συνεχής εκπαίδευση είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη και την ικανοποίηση των εργαζομένων, την εξυπηρέτηση των πελατών και την ανταγωνιστικότητα μιας επιχείρησης. Η Diver’s World Co. επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Με μεγάλη υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι έχουμε λάβει τριπλή πιστοποίηση για τις υποβρύχιες εργασίες που πραγματοποιούμε.

Στα πλαίσια του προγράμματος υγιεινής και ασφάλειας, το προσωπικό της εταιρίας Divers World, παρακολούθησε σήμερα εκπαίδευση επαναπιστοποιησης στις πρώτες βοήθειες και την υποστήριξη ζωής από την American Heart Association.

Η ειδικές αντλίες αναρρόφησης νερού, πετρωμάτων και άμμου έχουν πτερωτή vortex και σώμα διαμορφωμένο ειδικά για μεγάλη διέλευση στερεού υλικού.

Ακόμα ενα ολοκληρωμένο υποβρύχιο σύστημα παρακολούθησης προστέθηκε στον εξοπλισμό μας.
Είναι τοποθετημένο σε μια στιβαρή προστατευτική βαλίτσα και είναι κατασκευασμενο, να υποστηρίζει εικόνα και φωτισμό για μέχρι και 2 δύτες ταυτόχρονα.

Μπορεί να το ακούσετε και σαν λέξη "μάκα", "κρούστα" ή "φιλμ άλατος". Ο τεχνικός όρος αυτής της "θαμπάδας" στις έλικες είναι η ασβεστολιθική επικάλυψη.
Ένα από τα αποτέλεσμα του ενεργού συστήματος καθοδικής προστασίας αποτελεί, η εναπόθεση του μαγνησίου και του ανθρακικού ασβεστίου σε «γυμνές» μεταλλικές επιφάνειες όπως νικέλιο, αλουμίνιο και χαλκός.

Ένα νέο αυτοκίνητο προστέθηκε στο στόλο της Diver’s World που προσπαθεί να εκσυγχρονίζεται συνέχεια. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα Fiat Fiorino που θα αποσκοπεί στην ακόμα ταχύτερη μεταφορά του καταδυτικού συνεργείου μας αλλά και στα μεγάλα ταξίδια, καθώς οι μικρές του διαστάσεις, το καθιστούν ιδανικό για τέτοιου είδους επεμβάσεις και του επιτρέπουν να κινείται με μεγαλύτερη άνεση στους δρόμους.


Όλοι έχουμε ακούσει τη λέξη ηλεκτρόλυση σε σχέση με το σκάφος. Πολύ λίγοι yachtsmen όμως ξέρουν τι είναι και πού οφείλεται. Ας δούμε πώς εξηγείται το φαινόμενο αυτό σε απλή κατανοητή γλώσσα, εξετάζοντας παράλληλα την επίδρασή του πάνω στο σκάφος αναψυχής.

Η Diver's World παρέχει υπηρεσίες υποβρύχιας βιντεοσκόπησης, σε ψηφιακή μορφή με ανάλυση ή Ultra HD που έχει ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το συμβατικό full HD. Επιπλέον αναλαμβάνει την βιντεοσκόπηση καθώς επίσης και την παραγωγή βίντεο κλιπ, ταινιών (full length, short), ντοκιμαντέρ, Μοντάζ.

Υ.Ν.Α. Υποθαλάσσιες Αυτοψίες Λιμενικών Εγκαταστάσεων
Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου 

Πειραιάς, 12 - 10 - 2012
Αριθ. Πρωτ.: 8210 / 22 /12

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ    

Contact Us

DIVER'S WORLD - Head Office

2-6 Karaoli & Dimitriou
Palaio Faliro, Athens, 175 62
Greece

  +30 210 98 13 338

  +30 6947 022 529

  +30 210 98 13 338

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact