Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος

Antzoulis DIVER'S WORLD - UNDERWATER PROFESSIONAL SERVICES

Με μεγάλη υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι έχουμε λάβει τριπλή πιστοποίηση για τις υποβρύχιες εργασίες που πραγματοποιούμε.

Στα πλαίσια του προγράμματος υγιεινής και ασφάλειας, το προσωπικό της εταιρίας Divers World, παρακολούθησε σήμερα εκπαίδευση επαναπιστοποιησης στις πρώτες βοήθειες και την υποστήριξη ζωής από την American Heart Association.


Η ειδικές αντλίες αναρρόφησης νερού, πετρωμάτων και άμμου έχουν πτερωτή vortex και σώμα διαμορφωμένο ειδικά για μεγάλη διέλευση στερεού υλικού.

Ακόμα ενα ολοκληρωμένο υποβρύχιο σύστημα παρακολούθησης προστέθηκε στον εξοπλισμό μας.
Είναι τοποθετημένο σε μια στιβαρή προστατευτική βαλίτσα και είναι κατασκευασμενο, να υποστηρίζει εικόνα και φωτισμό για μέχρι και 2 δύτες ταυτόχρονα.

Μπορεί να το ακούσετε και σαν λέξη "μάκα", "κρούστα" ή "φιλμ άλατος". Ο τεχνικός όρος αυτής της "θαμπάδας" στις έλικες είναι η ασβεστολιθική επικάλυψη.
Ένα από τα αποτέλεσμα του ενεργού συστήματος καθοδικής προστασίας αποτελεί, η εναπόθεση του μαγνησίου και του ανθρακικού ασβεστίου σε «γυμνές» μεταλλικές επιφάνειες όπως νικέλιο, αλουμίνιο και χαλκός.

Ένα νέο αυτοκίνητο προστέθηκε στο στόλο της Diver’s World που προσπαθεί να εκσυγχρονίζεται συνέχεια. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα Fiat Fiorino που θα αποσκοπεί στην ακόμα ταχύτερη μεταφορά του καταδυτικού συνεργείου μας αλλά και στα μεγάλα ταξίδια, καθώς οι μικρές του διαστάσεις, το καθιστούν ιδανικό για τέτοιου είδους επεμβάσεις και του επιτρέπουν να κινείται με μεγαλύτερη άνεση στους δρόμους.

Όλοι έχουμε ακούσει τη λέξη ηλεκτρόλυση σε σχέση με το σκάφος. Πολύ λίγοι yachtsmen όμως ξέρουν τι είναι και πού οφείλεται. Ας δούμε πώς εξηγείται το φαινόμενο αυτό σε απλή κατανοητή γλώσσα, εξετάζοντας παράλληλα την επίδρασή του πάνω στο σκάφος αναψυχής.

Η Diver's World παρέχει υπηρεσίες υποβρύχιας βιντεοσκόπησης, σε ψηφιακή μορφή με ανάλυση ή Ultra HD που έχει ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το συμβατικό full HD. Επιπλέον αναλαμβάνει την βιντεοσκόπηση καθώς επίσης και την παραγωγή βίντεο κλιπ, ταινιών (full length, short), ντοκιμαντέρ, Μοντάζ.

Υ.Ν.Α. Υποθαλάσσιες Αυτοψίες Λιμενικών Εγκαταστάσεων
Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου 

Πειραιάς, 12 - 10 - 2012
Αριθ. Πρωτ.: 8210 / 22 /12

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ    

H Diver’s World Co. προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του καθαρισμού διαφόρων επιφανειών, με πιεστικά μηχανήματα υδροβολής νερού 4.500 psi πίεσης. Το σύστημα υδροβολής HYDROJET χρησιμοποιεί μια δέσμη νερού με πίεση 50 μέχρι 300bar με σκοπό την απομάκρυνση της στριδωνας ή της βαφής σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό, ασφαλές, οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

Με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2015 η καταδυτική αποστολή για την εξερεύνηση της πηγής Σίντζι Αρκαδίας φτάνοντας σε νέο βαθύτερο τμήμα στα -186 μέτρα. Η καταδυτική ομάδα του Sintzi Cave Expedition 2015, ήρθε στις 8/12/2015 να πραγματοποιήσει μια από τις δυσκολότερες καταδύσεις των τελευταίων χρόνων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο.

Η Diver's World ολοκλήρωσε πριν μερικούς μήνες τη μεταφορά των κεντρικών της γραφείων στην Καραολή και Δημητρίου 2-6, στο Παλαιό Φάληρο για την καλύτερη και ταχυτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και τη διασφάλιση ενός λειτουργικού χώρου εργασίας για του εργαζόμενους.

Newsletter

Contact Us

DIVER'S WORLD - Greece

2-6 Karaoli & Dimitriou
Palaio Faliro, Athens, 175 62
Greece

  +30 210 98 13 338

  +30 6947 022 529

  +30 210 98 13 338

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact