Γεννημένος και μεγαλωμένος τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Αίγυπτο, ο Χαράλαμπος Αντζουλής ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για την θάλασσα, επέλεξε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του στην Κύπρο. Το 1974 ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις της Κύπρου. Λόγω της Τούρκικης εισβολής στην Κύπρο πολέμησε για την πατρίδα του μέχρι το 1975. Μετά τον πόλεμο ο Χαράλαμπος Αντζουλής πήγε στην Αγγλία για σπουδές  στο British Aqua Sub Club οπού διάνθισε τις γνώσεις του στην επαγγελματική κατάδυση. Από το 1976 έως το 1981 ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας δύτης στη μεγαλύτερη ελληνική ναυτιλιακή εταιρία Petrola S.A. Μαθαίνοντας σχεδόν όλα τα είδη καταδυτικής εργασίας και έχοντας εργαστεί στα μεγαλύτερα πλοία της ελληνικής ναυτιλίας, κατάφερε να φτιάξει αρκετά από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας και να ανελκύσει σημαντικά ναυάγια.

Η εταιρία Divers World ιδρύθηκε από τον ίδιο το 1982. Πλέον, ο Χαράλαμπος Αντζουλής αρχίζει να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας χτίζοντας καθημερινά ένα μεγάλο πελατολόγιο στον ευρύτερο τομέα της ναυτιλίας.  Με έναν εξοπλισμό που πλαισιώνει την εταιρία αλλά και με γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες που συνεχώς αυξάνονται, η εταιρία Divers World κατάφερε να επεκταθεί σε πολλά μέρη του κόσμου όπως η Σαουδική Αραβία, Κύπρος, Αφρική κ.α. στον τομέα καταδυτικών εργασιών.

Το 2012 και ύστερα από την άκρως επιτυχημένη πορεία της εταιρίας του ο Χαράλαμπος Αντζουλής αποφάσισε να περάσει την εταιρία του στους δυο γιους του Δημήτρη και Σωκράτη, επαγγελματίες δύτες από το 2007 με διακρίσεις και παγκόσμιες πιστοποιήσεις, συνεχίζοντας το όνειρο του και θέτοντας νέους και υψηλότερους στόχους.

Σήμερα η εταιρία βρίσκεται στην κορυφή της καταδυτικής βιομηχανίας. Εξελίσσεται και επεκτείνεται με το ίδιο πάθος όπως ξεκίνησε, κατακτώντας την υψηλών προσδοκιών παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.

«Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…» και εμείς στην Diver’s World Co. προσπαθούμε να παρέχουμε πάντα το καλύτερο….

Contact Us

DIVER'S WORLD - Head Office

2-6 Karaoli & Dimitriou
Palaio Faliro, Athens, 175 62
Greece

  +30 210 98 13 338

  +30 6947 022 529

  +30 210 98 13 338

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact