Η εταιρεία DIVER'S WORLD ιδρύθηκε το 1982 από τον Χαράλαμπο Αντζουλή, επαγγελματία δύτη με σπουδές στην Αγγλία και επαγγελματική εμπειρία τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Ξεκίνησε ως πρωτοπόρα στην Ελλάδα σε μία εποχή όπου οι υποβρύχιες εργασίες γίνονταν κυρίως σε επίπεδο ερασιτεχνικό. 

 Η θεωρητική κατάρτιση σε συνδυασμό με τη διεθνή εμπειρία (συνεργασία με τις μεγαλύτερες καταδυτικές εταιρείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα) και κυρίως τον επαγγελματισμό κατέστησαν την Diver's World ως μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο.

Η αποδοχή της DIVER'S WORLD και η αφοσίωση των πελατών στις υπηρεσίες μας την τελευταία 35ετία μας δίνει τα κίνητρα για βελτίωση και επέκταση των υπηρεσιών μας με συνέχεια και συνέπεια σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

Μετά την επιτυχή 30ετία στο χώρο της κατάδυσης η εταιρεία DIVER'S WORLD μεταφέρθηκε στους δύο γιούς του Χαράλαμπου Αντζουλή, επαγγελματίες δύτες με πολύχρονη εμπειρία στις καταδυτικές δραστηριότητες. Επιδεικνύοντας την ίδια αξιοπιστία, επιμέλεια και έμπνευση συνεχίζουν δυναμικά το έργο του πάτερα τους, θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους.

Η DIVER'S WORLD - Αντζουλής Δημ. & Σωκ. Ο.Ε. ως μια αξιόπιστη και προσιτή εταιρεία, ταχείας παροχής υπηρεσιών 24/7, με τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και την πολυετή εμπειρία στις υποβρύχιες τεχνικές εργασίες, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό της, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα σε όλες τις υποβρύχιες εργασίες που καλείται να φέρει εις πέρας.

Η εταιρεία μας, είναι εφοδιασμένη με  ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ, από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

 

Χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας και φροντίζοντας πάντα να εναρμονίζεται με τους αυστηρότερους διεθνείς Κανόνες Ασφαλείας, Το καταδυτικό συνεργείο της DIVER'S WORLD - Αντζουλής Δημ. & Σωκ. Ο.Ε. πρωτοπορεί στο χώρο των υποβρυχίων εργασιών.

 


ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

Contact Us

DIVER'S WORLD - Head Office

2-6 Karaoli & Dimitriou
Palaio Faliro, Athens, 175 62
Greece

  +30 210 98 13 338

  +30 6947 022 529

  +30 210 98 13 338

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact