EMERGENCY RESPONSE

 

Καλέστε μας στο +30 6947 022 528

Η DIVER’S WORLD είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά υπό συνθήκες έκτακτης ανάγκης, αναπτύσσοντας γρήγορα το προσωπικό και τον εξοπλισμό της σε όλο τον κόσμο.

 

  • Πάνω από 8.000 υποβρύχιες εργασίες.
  • Πάνω από 350 ικανοποιημένοι πελάτες.
  • Επαγγελματικές καταδυτικές ομάδες έτοιμες να ανταποκριθούν.
  • Γραφείο υποστήριξης 24 ώρες / 365 μέρες.
  • Εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας.
  • Πάντα εντός χρονοδιαγράμματος.

Η παρουσία ακόμα και λίγης στριδώνας ή φιδέ στην προπέλα προκαλεί μεγάλη απώλεια στην υδροδυναμική απόδοση. Ειδικοί μελετητές, βάσει δοκιμών, έχουν καταλήξει ότι η  αποδοτικότητα αυξάνεται κατά περίπου 80% σε περίπτωση που μια «σκληρή» ακατέργαστη έλικα γυαλίζεται.

 Οι προπέλες πρέπει να καθαρίζονται συχνά για τον περιορισμό της θαλάσσιας ρύπανσης. Όμως πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο γυάλισμα των προπελών για να διατηρηθεί η τραχύτητα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κλίμακα Α της Rubert Co.

Ο τακτικός καθαρισμός των προπελών γίνεται με ειδική υδραυλική περιστρεφόμενη βούρτσα η οποία μπορεί εύκολα  να καθαρίσει-γυαλίσει τα περίπλοκα σχήματα των ελίκων χωρίς να γρατζουνίσει την επιφάνεια τους. Αυτό το εργαλείο αφαιρεί την θαλάσσια ρύπανση και δημιουργεί μια λεία επιφάνεια με όσο το δυνατών λιγότερες γρατζουνιές στο όριο 1 με 2 Micron. Αυτό είναι εφάμιλλο με την ποιότητα μιας καινούργιας εργοστασιακής έλικας.

Για την γρήγορη εκτίμηση της κατάστασης της επιφάνειας των ελίκων είναι σύνηθες να χρησιμοποιείται ένα ειδικό κλιμακώμετρο όπως της «RUBERT SCALE SHIP PROPELLERS ROUGHNESS GAUGE» , η οποία παρέχει πραγματικά παραδείγματα τραχύτητας επιφάνειας για οπτική και απτική σύγκριση. Τα δείγματα φέρουν την ένδειξη A έως F, με τα Α και Β να αντιπροσωπεύουν τις προσδοκίες για την τραχύτητα μετά το γυάλισμα.

 

Contact Us

DIVER'S WORLD - Head Office

2-6 Karaoli & Dimitriou
Palaio Faliro, Athens, 175 62
Greece

  +30 210 98 13 338

  +30 6947 022 529

  +30 6947 022 528

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you accept the usage of Cookies and our Terms Of Use. Terms Of Use