Γνωρίζοντας και ακολουθώντας τις ανάγκες, αλλά και τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας επανδρώσαμε τον εξοπλισμό μας με ένα πολύτιμο εργαλείο, το όποιο ικανοποιεί, τα πιο απαιτητικά projects. Το τηλεχειριζόμενο υποβρύχιο ρομπότ ‘’Seaeye Falcon’’, συνδέεται με την επιφάνεια μέσω  καλωδίου που μεταφέρει δεδομένα και εικόνα ενώ λειτουργεί ακολουθώντας τις οδηγίες του χειριστή ο οποίος το κατευθύνει. Βασικό πλεονέκτημα του, είναι η δυνατότητα λειτουργίας σε μεγάλο βάθος και για απεριόριστους χρόνους. Το ‘’Seaeye Falcon’’ έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί αυτόνομα σε βάθος μέχρι και 300 μέτρων.

Διαθέτει έγχρωμη κάμερα υψηλής ανάλυσης, η όποια έχει εύρος κίνησης 180 μοιρών πάνω και κάτω. Η κίνηση γίνεται με τη βοήθεια 5 προπελών και ο φωτισμός καλύπτεται από 3 ρυθμιζόμενα φωτιστικά συστήματα HID+LED των 150 watt το καθένα. Ακόμη, παρέχει βραχίονα και ψηφιακή πυξίδα που το καθιστούν ιδανικό για έρευνες και επιθεωρήσεις παντός είδους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και διευκρινήσεις είμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή.

 

    

 


ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 

  

  

Contact Us

DIVER'S WORLD - Head Office

2-6 Karaoli & Dimitriou
Palaio Faliro, Athens, 175 62
Greece

  +30 210 98 13 338

  +30 6947 022 529

  +30 210 98 13 338

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact