Οι άνθρωποι που συνθέτουν το προσωπικό της εταιρίας μας διακρίνονται για την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση τους στον τομέα που ο καθένας ξεχωριστά έχει αναλάβει.

Συνυπάρχουμε όλοι μαζί αρμονικά για πάρα πολλά χρόνια με αποτέλεσμα την αρτιότερη συνεργασία μας.


 

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΗΣ

Γενικός Διευθυντής 

Γεννημένος στην Αίγυπτο το 1952 και μεγαλωμένος  στην Κύπρο. Είναι ο ιδρυτής της εταιρίας DIVERS WORLD. Με σπουδές στην Αγγλία και επαγγελματική εμπειρία τόσο στο εξωτερικό όσο και στην ΕλλάδαΑποτελεί πρότυπο δύτη σύμφωνα με τους γιους του αλλά και τους συναδέλφους του.

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΗΣ

Υπεύθυνος Λειτουργίας  - Επαγγελματίας Δύτης 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα,  είναι επαγγελματίας δύτης από το 2007. Είναι πιστοποιημένος Τεχνικός δύτης, Διασώστης Δύτης, Ναυαγοσώστης και χειρίστης R.O.V. Έχει λάβει μέρος σε μεγάλες καταδυτικές εργασίες σ'όλη την Ελλάδα. 


 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΗΣ

Τεχνικός Διευθυντής - Επαγγελματίας Δύτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα .Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στη Χαλκίδα. Ήταν μόλις 20 χρονών όταν πιστοποιήθηκε επαγγελματίας  δύτης. Είναι πιστοποιημένος Διασώστης Δύτης και Ναυαγοσώστης.Έχει λάβει μέρος σε μεγάλες καταδυτικές εργασίες σ'όλη την Ελλάδα. 

 

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΒΟΥΛΗΣ

Επαγγελματίας Δύτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποτελεί μέλος της εταιρίας Divers World από το 1992. Έχει λάβει μέρος σε μεγάλες καταδυτικές εργασίες σ'όλη την Ελλάδα. 

 

 ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΠΙΤΣΙΝΕΛΗΣ

Επαγγελματίας Δύτης  - Εκπαιδευτής 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποτελεί μέλος της εταιρίας Divers World από το 2015. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής καταδύσεων, Τεχνικός δύτης, Σπηλαιοδυτης και έχει ειδικότητα στις βαθιές καταδύσεις.

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΣ

Γραμματειακή Υποστήριξη - Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) της Εταιρείας

Είναι απόφοιτος ηλεκτρονικής στο ΤΕΙ Πειραιά. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Diver's World το 2018 ως γραμματειακή υποστήριξη υπεύθυνος ISO και ηλεκτρονικός της εταιρείας. 

 

 ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΕΛΚΟΥ

Γραμματειακή Υποστήριξη

Είναι απόφοιτος  Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών  Συστημάτων του ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Diver's World το 2016 ως γραμματειακή υποστήριξη.

 

 ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΙΟΑΚΕΙΜΗ

Διαχειρίστρια Πελατών

Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Παντειο Πανεπιστήμιο. Είναι διαχειρίστρια πελατών στην Diver's World από το 2012.

Contact Us

DIVER'S WORLD - Head Office

2-6 Karaoli & Dimitriou
Palaio Faliro, Athens, 175 62
Greece

  +30 210 98 13 338

  +30 6947 022 529

  +30 210 98 13 338

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  contact